Kiedy Fredra padnie na cztery łapy
- Pablo
- Redaktor
- Origin ID: pawel0674
Re: Kiedy Fredra padnie na cztery łapy
Wow!!! Śliczne tworzysz zwierzaki Fredziu
Chyba muszę luknąć do twojej galeryjki aby obejrzeć te cuda. Bo tutaj nie wiem czemu ale nie pokazuje mi każdego twojego stworka z tych co pokazujesz.
Chyba muszę luknąć do twojej galeryjki aby obejrzeć te cuda. Bo tutaj nie wiem czemu ale nie pokazuje mi każdego twojego stworka z tych co pokazujesz.
- Fredra
- Miłośnik zwierząt
- Origin ID: granatoweszklo
- Kontakt:
Dzięki chłopaki ^^
Co do widoczności foci, to po prostu serwer na którym były udostępnione padł albo zostały z niego usunięte. Wydaje mi się, że to były linki do oficjałki, muszę po prostu podmienić linki
Co do widoczności foci, to po prostu serwer na którym były udostępnione padł albo zostały z niego usunięte. Wydaje mi się, że to były linki do oficjałki, muszę po prostu podmienić linki
Świetne, nietuzinkowe zwierzaczki. To wręcz nie do wiary, że dzięki tym narzędziom, które dała nam gra, można z psa lub z kota stworzyć zupełnie inne zwierzątko, czasem nawet bardzo egzotyczne czy oryginale. No, ale to potrafią tylko mistrzowie kreacji. Z pewnością jesteś taką Mistrzynią, patrząc na te cudeńka zaprezentowane tutaj i w galerii
Jak to "Szału nie ma", przecież ten księżycowy kociak jest cudny.
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
No ona jest niesamowita . Ma przeslodki pyszczek - troszke jest podobny do pyszczka kuny, tylko uszka ma z innej bajki. No wlasciwie takie bajkowe stworzenie , dziecko gwiazd i mrocznego nieba nie moze przypominac realnego kota , bo to jest kociak z jeszcze nie napisanej bajki.
(Taka bajeczka powinna o niej powstac. Bajeczka o kocie podrozujacym miedzy gwiazdami, szukajacym Mlecznej Drogi, ktory przez przypadek wyladowal w simowym świecie )
(Taka bajeczka powinna o niej powstac. Bajeczka o kocie podrozujacym miedzy gwiazdami, szukajacym Mlecznej Drogi, ktory przez przypadek wyladowal w simowym świecie )
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
Kota to sobie u Ciebie zamówię. Czarnego domowego, do kochania. Ten granatowy na poprzedniej stronie jest super, Jak Ela mówi - kot z drogi Mlecznej
władczyni krainy bez uczuć...