2+1

Awatar użytkownika
Kamelia
Budowniczy
Budowniczy

2+1

Post autor: Kamelia » piątek 22 sie 2025, 21:41

Stworzyłam 2 maluszki by odpocząć od "wielkich" projektów. Oto jeden z nich, drugi odrobinę większy jest już prawie gotowy, mam nadzieję że się spodoba. Tylko podstawka SIMS 4
Plik do pobrania tuż pod postem.
Załączniki
2+1 Kamelia xxx.zip
(224.63 KiB) Pobrany 418 razy
Slajd1.PNG
Slajd2.PNG
Slajd3.PNG
Slajd4.PNG
Slajd5.PNG
Zrzut ekranu 2025-08-21 204957.png
wład­czy­ni krainy bez uczuć...

Awatar użytkownika
SimDels
Komiksomaniak
Komiksomaniak
Origin ID: Dels

Post autor: SimDels » piątek 22 sie 2025, 22:17

Wcale nie wydaje sie taki mały ale może także przez mnogość wielu fajnych rozwiązań. Byłem ciekaw jak sie pobawisz tymi szklanymi ściankami jeszcze i tu też zrobiłaś z tego świetny użytek. Bryła fajnie pozakryzwianaz ciekawa kombinacją dachowąi bardzo fajnym nowoczesnym patio. WNetrza no to... to że ja zawsze rozdziabiam japę :O (o tak). We wnętrzach fajna łagodna kolorystyka z mocnymi akcentami ale najbardziej podoba mi sie kombinacja ze schodami i pięjkna przestrzenna salono-kuchnia. Jedynie doniczkę tą trzykwiatkową zmieniłbym na coś mniejszego albo w innym stylu ale wiem, że lubisz łączyć drobne akcenty w stylu rustykalnym czy bvardziej historycznym z nowoczesnością co zresztą robisz świetnie.Rzut domu z góry wygląda troche jak przekrój parceli przeczącej narzuconym przez maxisów regułom budowania :a_bravo: :a_bravo: :a_bravo:
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało :)
Dobrej zabawy!

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » sobota 23 sie 2025, 14:46

Malutki ten domek, ale zawiera wszystko co potrzeba. Nie wiem, czy to dwa oddzielne czy jeden, bo nie zaznaczyłaś Kami tego w dwóch osobnych postach, a widzę że do pobrania jest jeden. Nie sprawdzę w grze, bo mam inne sprawy na głowie (szpital), a chciałam przedtem dokończyć historyjkę - więc przetestowanie pozostawiam innym.
Origin ID: Aschantka

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Post autor: bobas52 » sobota 23 sie 2025, 17:46

Podoba mi się rozplanowanie pomieszczeń i ciekawa kombinacja jeśli chodzi o bryłę domu :a_bravo: :a_bravo: .
Osłonięty od strony ulicy i zadaszony basen to pomysł, który chętnie podchwycę o ile wyrazisz na to zgodę.

Awatar użytkownika
Kamelia
Budowniczy
Budowniczy

Post autor: Kamelia » sobota 23 sie 2025, 18:12

Nie ma problemu @bobas52 , cieszę się że się podobają te dziwne rozwiązania. Skośne ściany mi zostały we krwi jak dawałam domy do galerii, tam bez skosów ani rusz bo wszystko wychodziło takie płaskie.
wład­czy­ni krainy bez uczuć...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kameliowe Budowle”