Projekty budowlane w różnorodnym stylu.

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Projekty budowlane w różnorodnym stylu.

Post autor: bobas52 » czwartek 08 sie 2024, 10:11

W tym temacie postaram się skupić się na różnorodnych stylach budowy domów jednorodzinnych. Jako pierwszy prezentuję dom, który buduję w okolicy Sielankowo-Krówkowej jak ją nazwał Misiek :lol:
Nie jest to dom stricte farmerski. Można przy nim będzie założyć ogródek lub zająć się uprawą roślin festiwalowych. Takie połączenie sielanki z bliski kontaktem z naturą (króliczki, lisy).

nowy dom w zimowej odsłonie.jpg

Pierwszą mieszkanką została Renata Dancewicz, która sama o sobie mówi, że żyje tak jak lubi. Prywatnie miłośniczka psów, brydża i Francji.
renata.jpg

Dom jeszcze nie jest w Galerii, bo stale coś w nim zmieniam :lol:

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » czwartek 08 sie 2024, 15:55

Śliczny domek - zawołałam do siebie, pewna, że go zaraz pobiorę! A tu - oops - domek jeszcze nie gotowy!
Ostatnio leń mnie ogarnął w kwestii budowy, i ucieszyła mnie myśl pobrania czegoś tak ładnego - choćby tylko ładny był z zewnątrz.
Pokaż jeszcze Bobinko troszkę w środku, dobrze? Ale tak czy siak - ustawiłam się pierwsza w kolejce :)

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Post autor: bobas52 » piątek 09 sie 2024, 19:43

Dom finalnie nazwałam "Pokusa" - https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... axis=false

Spełniając prośbę Alutki dołączam zdjęcia wnętrz i przydomowego ogrodu :

Pokusa1.jpg
ogródek z dużymi roślinami.jpg

Dom postawiony jest na działce 30x20. Jego zaletą jest możliwość obcowania z dziką naturą (lisy, króliki).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Fuszerki Bobi”