Tablica codzienna
-
- Roznosiciel kawy
Re: Tablica codzienna
Hejka mam taki problem nie wiem jak mam naprawić to lewitujące coś na schodach. Może ktoś pomóc?
- Załączniki
-
- A tu dolne
-
- Tu jest górne piętro
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Nie bardzo wiem, o jaki element lewitujący ci chodzi. Zaznacz na fotce albo opisz. Czy o ten kafelek na piętrze? Jeśli nie możesz usunąć tego kafelka, to postaw w trybie budowania na piętrze w miejscu tego otworu platformę o wymiarach 4x4 a potem ją usuń. Wiadomo, że znikną schody i poręcz, ale i ten kafelek też. Będziesz mogła je wstawić na nowo.
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Wszystkim przyjaciołom forumowym z okazji nadchodzących Świat Wielkanocnych życzę, aby zwycięstwo dobra nad złem i życia nad śmiercią, będące przesłaniem nadchodzących Świąt stało się źródłem radości i nadziei :
Moi Drodzy
Życzę zdrowych, radosnych,
pełnych miłości Świąt Wielkanocnych
Życzę zdrowych, radosnych,
pełnych miłości Świąt Wielkanocnych
Wszystkiego dobrego oraz miłych chwil spędzonych w gronie najbliższych!
- Alibali
- Pisarz
Wraz z życzeniami udanego drugiego dnia świąt - dla odmiany - i jak tradycja każe - obleję Was jak należy zimną wodą prosto z lodowatej studni - będzie zimny prysznic jak znalazł po niedzielnym obżarstwie - szczególnie, że pogoda dopisuje i anginą się nie skończy
Wszystkiego dobrego w Lany Poniedziałek!
P.S. Czytałam dziś, że następny dodatek do The Sims4 to grywalne samochody! A do The SIms Ranczo - używalny dyliżans!
prima aprilis
Wszystkiego dobrego w Lany Poniedziałek!
P.S. Czytałam dziś, że następny dodatek do The Sims4 to grywalne samochody! A do The SIms Ranczo - używalny dyliżans!
prima aprilis
Hej
EA app rozdaje darmowo kolekcję "Kwitnące wnętrza"
Nie wiem jak długo to potrwa, więc korzystajcie!
Pozdrawiam
EA app rozdaje darmowo kolekcję "Kwitnące wnętrza"
Nie wiem jak długo to potrwa, więc korzystajcie!
Pozdrawiam
@Ktosik Ty nie odwracaj uwagi od tego, że wróciłaś! Siema Gabi <3
and also siemasz @kreatora <3
kryste panie, gdzie Wy się dziewczyny plątacie, kiedy Was nie ma?
and also siemasz @kreatora <3
kryste panie, gdzie Wy się dziewczyny plątacie, kiedy Was nie ma?
- Alibali
- Pisarz
Jestem cała ukontentowana, że obie wróciły! I nawet nie zastanawiam się już, co OBIE robiły gdy ich tu nie było!
A tak serio - wiem Elu, że chorowałaś, i Gabi też zaszwankowała... Mam nadzieję, że odzyskałyście zdrowia na tyle, by z nami troszkę się tutaj pobawić. Wyzwania same się nie zrobią Ciekawa jestem bardzo waszych prac, no i mam nadzieję, że Elusi wróci wena do Vimesów!
Na forum pojawiło się w międzyczasie trochę nowych osób, mam nadzieję, że po waszym resurection forum ruszy z nową energią
A tak serio - wiem Elu, że chorowałaś, i Gabi też zaszwankowała... Mam nadzieję, że odzyskałyście zdrowia na tyle, by z nami troszkę się tutaj pobawić. Wyzwania same się nie zrobią Ciekawa jestem bardzo waszych prac, no i mam nadzieję, że Elusi wróci wena do Vimesów!
Na forum pojawiło się w międzyczasie trochę nowych osób, mam nadzieję, że po waszym resurection forum ruszy z nową energią
@kreatora i @Ktosik dziewczyny, ja będę mniej strict, ale po prostu - nawet jeśli już nie macie weny - meldujcie się od czasu do czasu. Ot tak, żebyśmy wiedzieli, że wszystko jest u Was ok.
Trzymajcie się <3
Trzymajcie się <3
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Mam pytanie : czy ktoś spotkała się z takim ubraniem w grze (męskie) ? Podejrzewam, że jest to ubranie z jakiejś kariery np. naukowej, której do tej pory nie robiłam. Stąd jak zobaczyłam w "szafie sima" zdziwiłam się lekko
Przypomina ortezę barku, gorset ortopedyczny lub protezę ręki Tyle lat gram i nadal gra potrafi mnie zaskoczyć. Serdecznie pozdrawiam i życzę Wszystkim dobrego tygodnia.
Przypomina ortezę barku, gorset ortopedyczny lub protezę ręki Tyle lat gram i nadal gra potrafi mnie zaskoczyć. Serdecznie pozdrawiam i życzę Wszystkim dobrego tygodnia.
- Alibali
- Pisarz
Jest to ramię robota z pakietu "Uniwersytet" Muszę powiedzieć, że zadałaś mi trudne dosyć zadanie, ale ambicja niezwyciężonego szperacza nie pozwoliła mi poddać się
Przeszukiwanie internetu w kategoriach stroje specjalne, stroje odblokowane, etc - to szukanie igły w stogu siana. Poszukiwałam więc za pomocą obrazu, i znalazłam - co prawda jako modyfikację (cece) - ale zrobioną na podstawie zablokowanego akcesorium robota z paku uniwersyteckiego. Czyli należy tego tam szukać.
Modyfikacja jest tutaj - nie daję linku, żebś pobierała, tylko żebyś zobaczyła, że o to własnie chodzi - tego szukasz
https://modthesims.info/d/637011/stand- ... ssory.html
Przeszukiwanie internetu w kategoriach stroje specjalne, stroje odblokowane, etc - to szukanie igły w stogu siana. Poszukiwałam więc za pomocą obrazu, i znalazłam - co prawda jako modyfikację (cece) - ale zrobioną na podstawie zablokowanego akcesorium robota z paku uniwersyteckiego. Czyli należy tego tam szukać.
Modyfikacja jest tutaj - nie daję linku, żebś pobierała, tylko żebyś zobaczyła, że o to własnie chodzi - tego szukasz
https://modthesims.info/d/637011/stand- ... ssory.html