Tablica codzienna
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Re: Tablica codzienna
Nie pamiętam gdzie umieszczało się takie info o przecenach, więc roboczo wklejam tu. Uwaga @Percival159 @Vellamo91 i kto tam nie ma jeszcze wszystkiego - są spore zniżki na TS4 (na originie)
https://sims.arhn.eu/2022/04/20/promocj ... he-sims-4/
https://sims.arhn.eu/2022/04/20/promocj ... he-sims-4/
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Dzięki Bożenko! Wszyscy jesteśmy dziećmi w głębi serca, a niektórzy nawet nie w głębi, tylko całkiem bezwstydnie na wierzchu
Bawię się bowiem z moimi dziewczynami jakbym była ich rówieśnicą
I one czują, że babcia jakaś taka "Inna" jest, niż pozostałe babcie 

- Percival159
- Felietonista
- Origin ID: Percival159
Ten z lewej by wymiatał, gdyby był...
lecz niestety...

- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Gonitwa z kotkami się szykuje
(One sikajo na trawę!) Ale za to ładne okienka bez szybek będą, da się zbudować ruinki ,także w-miejmy nadzieję póki co-nienachalnym świecie bez narzuconych skorupek budynków (czyli tak jak w w wampirzym zaginionym Halo). Wiadomo kiedy to się ukaże? Bo gdzieś mignęło mi się że dopiero w lipcu rzuco :O

- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
U nas pewnie późną nocą będzie dostępne? Malowanie wilkołaczków jak zwierząt może być na swój sposób ciekawe (pewnie masa ludków będzie próbować tworzyć nowe fantazyjne rasy) natomiast miałem nadzieje że z tym miachem będzie ciut inaczej a tu znów makiety budynków jakby nie wystarczyły te zbudowane: 
Ale poza tym fajne są elementy budowlane myśle że ogólnie nie będzie to chyba takie złe acz faktycznie gołe pieski musza wyglądać zabawnie i to ich bieganie na 4 łapach też
.
Ale poza tym fajne są elementy budowlane myśle że ogólnie nie będzie to chyba takie złe acz faktycznie gołe pieski musza wyglądać zabawnie i to ich bieganie na 4 łapach też

- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Misiu - 5 parcel jest - a jaskinia na pewno ma jakieś wnętrze
Wygląda bardzo fajnie i tajemniczo.
Tych makiet nie jest za duzo. Mniej niz w Tartosie. Wygląda to na ciut wiekszy świat niż Wampirowo i jako pakiet rozgrywki a nie dodatek dla mnie jest OK.
Biorąc pod uwagę ze psowate żrą wszystko - ogrod wiec mozna uprawiać - simy wilkolaki bedą fajniejsze w grze niz wampiry. Wilkołak farmer to bedzie zabawne

Tych makiet nie jest za duzo. Mniej niz w Tartosie. Wygląda to na ciut wiekszy świat niż Wampirowo i jako pakiet rozgrywki a nie dodatek dla mnie jest OK.
Biorąc pod uwagę ze psowate żrą wszystko - ogrod wiec mozna uprawiać - simy wilkolaki bedą fajniejsze w grze niz wampiry. Wilkołak farmer to bedzie zabawne

ORIGIN ID Kreatora Champion of Answers on EA AHQ