Inka - (nie?) zwykła dziewczyna

O kocie, samochodzie, pracy i o niczym. Chcesz pogadać o czymś innym niż nasze piksele? Proszę bardzo!
Funia
Roznosiciel kawy
Origin ID: elkakub

Post autor: Funia » środa 15 kwie 2026, 19:00

Witam, tu twórczyni straconych nadziei i komiksu pt "Inka - (not?) usual girl" Ktoś go jeszcze pamięta? :03-face-with-tears-of-joy: Nie wiem czy mogę tutaj ten temat zamieścić, ale... prace nad Inką są wznowione, ale pod inną postacią - filmowo AI-ową :01-grinning-face: Mam zwiastun i 1 część/odcinek, aktualnie trwają prace nad 2 częścią/odcinkiem, który może wyjdzie najwcześniej w maju, a przynajmniej w czerwcu. Jeśli się zgodzicie to mogę tutaj udostępnić link do 1 części, a później kolejnych. :78-smiling-face-halo:

Edit:Obecność posta uznaję za akceptację do wstawienia linków :)
Opis:
Baśka prowadzi zwyczajne życie — do momentu, gdy zaczyna czuć, że coś w niej i wokół niej nie pasuje do znanego świata.
Z każdym kolejnym dniem coraz trudniej jej odróżnić to, co prawdziwe, od tego, co ukryte.
Zmiany, których doświadcza, wystawiają na próbę jej relacje, decyzje i to, kim naprawdę jest.
To historia o odkrywaniu własnej siły, o wyborach, które mają konsekwencje…
i o drodze, która prowadzi znacznie dalej, niż mogłaby się spodziewać.
Zwiastuny:
Zwiastun 1 części
Teaser części 2

Części:
1 Część

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » czwartek 16 kwie 2026, 01:13

Fajnie, że wstawiłaś tutaj linki do swoich historyjek. Mam nadzieję, że będziesz kontynuować swoją opowieść.

Zapraszamy także do naszych kącików - i aktywnego ich komentowania, oraz brania udziału w życiu forum.

Nasze forum poświęcone jest jednak głównie grze Yhe Sims :) Równieź pozdrawiam - Alicja
Origin ID: Aschantka

Funia
Roznosiciel kawy
Origin ID: elkakub

Post autor: Funia » wtorek 05 maja 2026, 15:37

Uwaga, uwaga... zbliżamy się do premiery 2 odcinka - 9 maja o godzinie 18:00.

Opis: Zwykły wieczór zmienia się w coś, czego nie da się cofnąć.
Baśka trafia do miejsca, które nie powinno istnieć — pełnego tajemnic, ukrytych zasad i ludzi, którzy wiedzą więcej, niż chcą powiedzieć.
To, co miało być tylko chwilą strachu… staje się początkiem czegoś znacznie większego.
Nowa rzeczywistość nie daje wyboru.
Pozostaje tylko jedno pytanie — kim się stanie?

Odcinek trwa około 30 minut, więc zarezerwuj sobie chwilę 9 maja o 18:00, przygotuj ulubione przekąski i napoje i daj się wciągnąć w dalszy ciąg historii Baśki.

Awatar użytkownika
SimsoweAnime
Redaktor
Origin ID: SimsoweAnime

Post autor: SimsoweAnime » wtorek 05 maja 2026, 20:13

Hej Funia! Fajnie że coś tworzysz :hearts/green-heart:

ODPOWIEDZ

Wróć do „O wszystkim i o niczym”