Bilet do raju.

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Re: Bilet do raju.

Post autor: Alibali » środa 19 sie 2026, 18:35

Ależ miałam frajdę, bo przez ostatnią odstawkę od kompa mam zaległości, więc i czytania było sporo!

Przebrnęłaś Bobi przez studia obu chłopaków jak taran, a raczej jak wichura! Nie wiem kogo bardziej podziwiać - obu studentów czy ciebie!
Dopilnowałaś (sorry - Scott dopilnował :a_bravo: ) aby Dennis zanadto nie odpłynął. I proszę - dyplom na ścianie z bardzo dobrą oceną!
Doceniam wysiłki, bo wiem, ile pracy i wysiłku kosztuje utrzymanie się na studiach na jako takim poziomie. W Simach i w życiu też! Ba, w ogóle utrzmanie się na studiach to wysiłek niesamowity! A ty go wykonałaś podwójnie, bo zarówno dotrwałaś do końca studiów Dennisa jak i Scotta.

Życie uczuciowe obu chłopaków też jest kompletnie różne. Dennisowi mimo wszystko dziewczyny same się pchają do drzwi. A Scott przez swoją odpowiedzialność i poważne podejście do życia (mimo pozornego bycia rozchwytywanym) - może nie znaleźć odpowiedniej kandydatki. No bo która umówi się na wystrzałową randkę z chłopakiem, który już w młodości przejawia cechy nudnego księgowego!

Ja wiem, i doceniam, że Scott jest poważnym i myślącym o przyszłości młodym mężczyzną. I że wszystko wskazuje na to, że zarówno w pracy jak i w życiu można na nim polegać, i w ogóle jest porządny aż do bólu...Ale jakoś tak... wolę lekkoducha Dennisa :P

Dennis wyfrunął z domu. Często rodzice przeżywają w takim momencie trudny okres. Ciekawa jestem, czy i u twojej parki wystąpił syndrom opuszczonego gniazda?

Ciekawi mnie bardzo następny etap w życiu twoich podopiecznych. Co Dennis zrobi dalej ze swoim życiem. Jak potoczą się losy Filipa oraz Scotta. No i czy twoja parka poprzestanie na tym jedynaku? A może wkrótce pojawi się partnerka Dennisa i kolejne perypetie?

Super opowiadasz tę swoją story. Wciągasz każdą fotką, każdym dymkiem.

Pytałam cię w poście wyżej o te dziewczyny z jakiegoś stowarzyszenia - chciałabym poznać zasady tworzenia czegoś takiego ( o ile brałaś w tym udział). A może to postaci niezależne - tak jak ta maskotka - krab czy rak?

Zwróciłam uwagę na fotki obu chłopaków zrobione na zakończenie studiów. Obie mają identyczną pozę - czyli rozumiem - gra sama generuje gotowca z absolwentem w roli głównej.

Czekam Bobinko nna ciąg dalszy :)
Origin ID: Aschantka

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Post autor: bobas52 » czwartek 20 sie 2026, 14:49

Kochani moi czytelnicy/komentatorzy/przyjaciele dawno nie miałam tak uśmiechniętej buzi jak dzisiaj czytając Wasze wpisy :06-smiling-face-open-mouth-smiling-eyes:

Perci trafnie zauważyła :D :
dla Dennisa to raj i prawdziwe wsparcie, bo wreszcie ma kogo, a właściwie co... winić za swoje niepowodzenia. To wszystko przez te paskudne geny, nieprawdaż?
A Alutek wywróżyła Scottowi najbliższą przyszłość :D .
Scott przez swoją odpowiedzialność i poważne podejście do życia (mimo pozornego bycia rozchwytywanym) - może nie znaleźć odpowiedniej kandydatki. No bo która umówi się na wystrzałową rankę z chłopakiem, który już w młodości przejawia cechy nudnego księgowego!
Podsumowując nie tylko studia udało mi się ukończyć, ale również na tyle ciekawie pokazać obu chłopaków (scharakteryzować), że odczytanie moich intencji okazało się proste.

P.s jeśli chodzi o stowarzyszenia to są one częścią integralna studiów, można się do nich zapisać i w nich uczestniczyć. Osobiście nie brałam udziału ani w ich tworzeniu, ani w uczestnictwie.
Pozwolę sobie przybliżyć ten temat przy pomocy filmiku:

Dobrze się domyśliłaś Alu - gra faktycznie sama generuje zdjęcia z zakończenia studiów.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bobasowe wspominki”