Nowe bugi w nowcyh przygodach Yoshiego zostały zażegnane dzięki podpowiedziom Kropki, któej serdecznie dziękuję aczkolwiek jeszcze nogdy nie miałem takich jazd, przekornie nigdy (poza zwiększeniem wymagań gry przy dodatku piesy i koty) nie wyjmowałem sobie modów i ceceków z gry i było ok a tym razem nawet bez cc ostatecznie nie działa mi ui (poprostu nie działa) ale mc już jest ok i co najważniejsze funkcjie powróciły, mogę zjeżdzać nie tyle na nocniku co na nartach czy desce, więc dopiro poznaje dodatek

Sprawcą zamieszania były wyraźnie niepozorne włoski, cc od lumia lovers choć nigdy wcześniej rzeczy z tej strony niczego nie psuły.
Mamy chyba znó poważniejsze zmiany w kodzie gry więc po raz drugi w historii ts4 faktycznie warto ostrożniej dobierać ceceki jeśli ich używamy.
Niby wsio działa ale ui na stałe odszedł do lamusa (nie używałem go za często więc nie wielka strata ale chodzi o sam fakt) więc odrobine zbugowana gra jest w jakims sensie nadal ale wszystko działa więc na razie nie będe sie bawić w reinstala.
@Marvi ciesze sie ogromnie z Twojego zacieszu

Nitokota-nitopiesa może stać sie hitem roku w japońskiej zatoczce

Ogólnie fajnie jest p=dopisywać włąsne znaczenie czy nazewnictwo grze, personalizujemy sobie zabawę i wtedy nito z edytorem nito bez etytora (światów) ta gra staje sie bardziej nasza

Dzięki przeogromne! Arigatou gozaimasu!

(dopisał na prędce Delsu udając, że zna ten język
@bobas52 Dzięki przeogromne Bobi

Po uporaniu sie z niemotyzmem tego ludka w grze wynikającym z nieprzewidzianych bugów teraz mogą już zjeźdzać sobie z nim na czymkolwiek np desce niekoniecznie klozetowej więc ciąg dalszy już sie robi

Tak sobie pomyślałęm, że po chorobe mam robić nowego ludzika "pasującego do otoczenia" skoro nie mam takiej cierpliwości jak Ty do tworzenia ludzików w CAS a ów ludzik czeka niczym bezrobotny aktorzyna od wielu miechów na jakiś angaż