Bracia mniejsi i ich upodobania.
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Re: Bracia mniejsi i ich upodobania.
O kurcze niezła akcja z tym kotem No i bronic było sie przed czym. Błękitek fantastyczny. Dla mnie sulani to nadal taki troche torcik którego nie do końca wiem jak ugryxć, z jednej strony szkoda ,że jakos tak z tym nurkowaniem nie bardzo im wyszło a z drugiej moge sie na to otoczenie gapic bez końca (w sumie ciesze sie też z tego, że tam pogoda z reguły jest monotonnie sloneczna).
Ta ryba chyba juz była ale tak przy okazji chyciłem
Ta ryba chyba juz była ale tak przy okazji chyciłem
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
No i widać, że zakocenie gry się powiodło Nawet na dzwonek w restauracji przybiega i wskakuje na stół kot-kelner A na pierwszy i trzecim ujęciu to co on trzyma w pyszczku motylka czy kawałek ciacha?
Urocze kociaki
Zawsze mam problem z wyborem zwierzaka do rodzinki, bo pieski też są sympatyczne, choć trzeba się nimi trochę więcej zajmować.
Zawsze mam problem z wyborem zwierzaka do rodzinki, bo pieski też są sympatyczne, choć trzeba się nimi trochę więcej zajmować.
- olivkasims
- Redaktor
- Origin ID: olivkasims
Pierwszy raz mam kociaka w grze i już mnie zauroczył
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Przesłodka focia! Dokładnie tak wygląda mordeczka takiego gagatka, co to niby nic, niby nic - minka niewiniątka a jak narozrabia to jak nie wiem co! Wygrzebie ziemię z z doniczek, wywali kubek z herbatką na ulubioną książkę, rozpruje szaliczek albo ściągnie obrus, bo pazurkami drap drap drap... A jak krzykniesz, to schowa się za fotel albo i nie, bo po co i robi takie wieeelkie oczy - dokładnie jak na tej foci
Mam fajnego kociaka, którego za pomocą przysmaków od weta wciąż odmładzam i odmładzam. Jednak koteczka ma jakieś skłonności samobójcze ostatnio i wciąż podchodzi pod nóż lub podaje się na tacy do pożarcia. Serio ta jedna kotka u mnie robi tak ciągle
- Załączniki
-
-
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
@Karo_Min
Nie musisz odmladząć w kółko Masz MCC wiec Shift, klkniecie na kota i opcja Nie starzeje się.
Moj kazdy kot w grze robil to samo - wlazil na deske do krojenia zawsze, a specjalnie lubil spać albo siedziec w torcie o ile taki tort zostawal na stole
Nie musisz odmladząć w kółko Masz MCC wiec Shift, klkniecie na kota i opcja Nie starzeje się.
Moj kazdy kot w grze robil to samo - wlazil na deske do krojenia zawsze, a specjalnie lubil spać albo siedziec w torcie o ile taki tort zostawal na stole
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Zakładam, że miłośnicy zwierzaków lubię wszystkie zwierzątka i te małe i te duże...
Z nowym dodatkiem doszło ich całkiem sporo, np nowy komitet powitalny :
ciekawski rudzielec:
przyjacielskie zwierzęta domowe:
czy kurczątka, którym pomogliśmy się wykluć z jajka:
osobiście muszę przyznać, że rozczulają mnie takie widoki .
Z nowym dodatkiem doszło ich całkiem sporo, np nowy komitet powitalny :
ciekawski rudzielec:
przyjacielskie zwierzęta domowe:
czy kurczątka, którym pomogliśmy się wykluć z jajka:
osobiście muszę przyznać, że rozczulają mnie takie widoki .
@bobas52 Bożeno, śliczne fotki. Te zwierzaki im się naprawdę udały, są urocze.
Dorzucę moich podopiecznych, choć to nie wszystkie zwierzątka jakie miałam na farmie.
Super Star Lama i reszta towarzystwa, zaciekawiona tym co się dzieje w oborze.
oraz przytulaski z uroczym króliczkiem.
Dorzucę moich podopiecznych, choć to nie wszystkie zwierzątka jakie miałam na farmie.
Super Star Lama i reszta towarzystwa, zaciekawiona tym co się dzieje w oborze.
oraz przytulaski z uroczym króliczkiem.