Przywitanie :)
Przywitanie :)
Witam serdecznie wszystkich! Mam na imię Monika. Bardzo miło mi poznać wszystkich. Czasami borykam się z problemami w grze i będę niesamowicie wdzięczna za wszelką pomoc!
Cześć i czołem! Zapraszamy zatem do działów z problemami technicznymi i inszymi technikaliami Na pewno ktoś postara się pomóc w razie możliwości
A poza tym to przede wszystkim zapraszam do publikowania swoich prac, fotek z gier i w ogóle rozgość się!
Raz jeszcze witam w naszych skromnych progach i życzę mile spędzonego czasu w naszym gronie <3
A poza tym to przede wszystkim zapraszam do publikowania swoich prac, fotek z gier i w ogóle rozgość się!
Raz jeszcze witam w naszych skromnych progach i życzę mile spędzonego czasu w naszym gronie <3
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Witaj Moniczko - mamy nadzieję, że zabawisz z nami na dłużej! Z tymi problemami z grą to chyba lekka przesada - znam cię z forów - głównie z DOT.ki, a także z pięknych prac na TSR - jesteś długoletnią, zaprawioną w "bojach" simowiczką, i myślę, że to ty wiele mogłabyś na temat tej gry nam powiedzieć (i podpowiedzieć).
Nasze forum skupia graczy o różnorakim spektrum zainteresowań i w różnym wieku Mam nadzieję, że się tu odnajdziesz
Nasze forum skupia graczy o różnorakim spektrum zainteresowań i w różnym wieku Mam nadzieję, że się tu odnajdziesz
Ostatnio zmieniony piątek 27 sie 2021, 13:02 przez Alibali, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć Moniu, bardzo się cieszę, że Cię tu widzę.
Jeżeli będziemy w stanie pomóc, to na pewno pomożemy.
Pozdrawiam serdecznie - Gabi
Jeżeli będziemy w stanie pomóc, to na pewno pomożemy.
Pozdrawiam serdecznie - Gabi