Wytrawny stalker Marvi
Wytrawny stalker Marvi
Uszanowanko!
Jestem Marvi, zazwyczaj trudnię się podglądactwem i śledzę różne wątki Rekreacyjnie pogrywam w trójkę (ale to tylko dlatego, że cosik mi się popsuło Średniowiecze, moja namiastka RPGów ).
Składam pozdrowienia i melduję, że będę stalkować :>
Jestem Marvi, zazwyczaj trudnię się podglądactwem i śledzę różne wątki Rekreacyjnie pogrywam w trójkę (ale to tylko dlatego, że cosik mi się popsuło Średniowiecze, moja namiastka RPGów ).
Składam pozdrowienia i melduję, że będę stalkować :>
O! To ktosik jeszcze gra w trójkę? Dobrze wiedzieć Pyszne wieści
Pozdrowienia dla wszystkich i... miłej zabawy
PS: Aari - no weź no XD
Pozdrowienia dla wszystkich i... miłej zabawy
PS: Aari - no weź no XD
Hejka Marvi, serdecznie witam
W trójeczkę już nie gram, bo komp się buntował a mnie wkurzały bugi, choć uważam, że to jest najlepsza odsłona simsów.
Dobrej zabawy
W trójeczkę już nie gram, bo komp się buntował a mnie wkurzały bugi, choć uważam, że to jest najlepsza odsłona simsów.
Dobrej zabawy
Marvi siemka,
Fajnie, że ktoś jeszcze lubuje się w ts3...ile ja tam życia zmarnowałam..pfff tzn spędziłam radośnie grając jak maniaczka xD
Pozdrawiam cieplutko o/
Fajnie, że ktoś jeszcze lubuje się w ts3...ile ja tam życia zmarnowałam..pfff tzn spędziłam radośnie grając jak maniaczka xD
Pozdrawiam cieplutko o/
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Cześć Marvi - przyjaciele naszych przyjaciół zawsze bedą ciepło wszedzie witani . Trójkę uwielbiałam ale mniej uwielbiałam hasło "program The sims3 przestał działać" co zmuszało mnie do robienia sejfow co minut 10 ,a finalnie do wymiany karty graficznej , zainstalowania roznych aplikacji i podwójnej wentylacji bo z dobra karta graficzna komp chcial zginac w plomieniach , wymiany modow NRaasa wylapujacych błedy po kazdej aktualce.. koniecznosci uzywania 20gigów CC zeby moje simy wygladały jak ludzie a nie gliniane kukiełki .. i tak dalej,, i tak dalej..
Inna sprawa ze gdyby nie Trojka to byłabym radosnym laikiem komputerowym do dziś. XD Nie znam drugiej takiej gry ktora wymusza na graczu opanowania podstawowej choc wiedzy informatycznej XD
Ale wciaz do Trojki mam sentyment wielki i wszystkie te CC i setki foci tkwia w moim kompie do dzis - jakos nie potrafie ich wyrzucic.. I rozumiem ze sa ludzie ktorych Czworka wrecz odrzuca . Ja zeby ja polubic zmuszalam sie wręcz do gry! Dopiero po 2 latach tych prob odkryłam ze to jest zupelnie inna gra wbrew pozorom niz Trojka, rzadza nia inne zasady i trzeba sie nauczyc wykorzystywac te nowe dodane opcje by Czwotka gracza bawiła.
Inna sprawa ze gdyby nie Trojka to byłabym radosnym laikiem komputerowym do dziś. XD Nie znam drugiej takiej gry ktora wymusza na graczu opanowania podstawowej choc wiedzy informatycznej XD
Ale wciaz do Trojki mam sentyment wielki i wszystkie te CC i setki foci tkwia w moim kompie do dzis - jakos nie potrafie ich wyrzucic.. I rozumiem ze sa ludzie ktorych Czworka wrecz odrzuca . Ja zeby ja polubic zmuszalam sie wręcz do gry! Dopiero po 2 latach tych prob odkryłam ze to jest zupelnie inna gra wbrew pozorom niz Trojka, rzadza nia inne zasady i trzeba sie nauczyc wykorzystywac te nowe dodane opcje by Czwotka gracza bawiła.
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
Witaj Marvi
Ja też podglądywuję czasami Przytulam mocno i super zabawy zażyczam
Ja też podglądywuję czasami Przytulam mocno i super zabawy zażyczam
Srdečně Tě zdravím Marvi a přeji Ti příjemnou zábavu a hezký večer
- Silvaborealis
- Pisarz
- Origin ID: SILVAbOREALIS
Cześć Marvi, miło Cię poznać
Cześć i czółeczko wszystkim jeszcze raz! Wybaczcie, że tak ogólnie i zbiorczo wszystkich witam i o zdrówko pytam, ale... no... Tak się własnie moje stalkerstwo objawia, że siedzę w krzakach jak rasowy pedofil pod podstawówką i z oddali podglądam (nie, spokojnie, nie jestem pedofilem).
Idę chyba wreszcie włączę te simsy, bo mnie Aari i Aga z forum wywalą Może wreszcie dojrzeję do uczynienia czegoś konstruktywnego (aczkolwiek jak patrzę na Wasze prace, to muszę zbierać japę z podłogi).
Niom, masz Aari elaborat na miarę moich obecnych możliwości, jak już tak kciuki trzymałaś
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczoru! (zwiększ prędkość, pauza, screenshot, zwiększ prędkość).
Idę chyba wreszcie włączę te simsy, bo mnie Aari i Aga z forum wywalą Może wreszcie dojrzeję do uczynienia czegoś konstruktywnego (aczkolwiek jak patrzę na Wasze prace, to muszę zbierać japę z podłogi).
Niom, masz Aari elaborat na miarę moich obecnych możliwości, jak już tak kciuki trzymałaś
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczoru! (zwiększ prędkość, pauza, screenshot, zwiększ prędkość).