WItajcie w Mieście Miłości!

Strzeliłeś fotkę, która rozśmiesza cię do łez? Albo wzrusza? Podziel się z nami - też chcemy poczuć te emocje!
Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Re: WItajcie w Mieście Miłości!

Post autor: Alibali » niedziela 22 cze 2025, 11:54

Odgrzebałam ten temat z dwóch powodów - po pierwsze - chciałam go przybliżyć Kamelii, a po drugie - wspominaliśmy tu z Delsem dziwny brak cmentarzy w Simach, i jak na zawołanie - dostaliśmy nie tylko cmentarz, ale i całe przedsiębiorstwo pogrzebowe, nowe kariery - grabarza i sprzedawcy trumien, z karierą Kosiarza włącznie. Prawników od spadków, i przepowiadaczy przyszłości :) EA szykowało się do tego dodatku od dawna, więc jest bardzo dopracowany ( odwrotnie niż Tartosa ze ślubnymi historiami - gdzie na każdym kroku natykamy się na coś, co ma potencjał, ale z jakichś powodów Ea nie dokończyła pomysłu - jak choćby ten park z obrączkami czy grube drzewo na wzgórzu) i zaskoczyło nas chyba najbardziej jak tylko można - bo na ogromny plus! Dostaliśmy bowiem do kompletu mnóstwo interakcji, zachowań, a dodatkowo cudną okolicę z odpowiednim klimatem. I nowe kolekcje! Tak więc chyba po dodatku Ranczo jest to dla mnie najważniejszy z "must have" :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Fotki z gry”