Komiks? Ale będzie ubaw... :)
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Re: Komiks? Ale będzie ubaw... :)
Miłośnikom komiksów zostawiam pod uwagę kilka zdjęć licząc na ciekawe pomysły:
- bobas52
- Mistrz Humoru
Ich habe od pierwszego wejrzenia big herc dla ciebie ! Iś libe diś ... Ty kumasz ? - za cały komentarz niech wystarczy to : Twoje zdrówko Misiaczku (specjalnie schłodziłam w lodówce )
Rozjechałeś mnie tym anglosaskim czołgiem
Rozjechałeś mnie tym anglosaskim czołgiem
- bobas52
- Mistrz Humoru
Na wstępie pragnę zaznaczyć, że nie gustuję w "strzelankach", i tym samym zaskoczyły mnie zdjęcia simów z bronią palną.
Dlatego przedstawiona tu wersja komiksowa tej historii, kończy się pewnego rodzaju podsumowaniem moich przemyśleń, dotyczących całokształtu tego czego obecnie jesteśmy świadkami .
P.S Przy okazji mała uwaga - wstawiaj na forum zdjęcia w formacie 1000x563.
Dlatego przedstawiona tu wersja komiksowa tej historii, kończy się pewnego rodzaju podsumowaniem moich przemyśleń, dotyczących całokształtu tego czego obecnie jesteśmy świadkami .
P.S Przy okazji mała uwaga - wstawiaj na forum zdjęcia w formacie 1000x563.
- Kat
- Roznosiciel kawy
@bobas52 Spoko, będę zmniejszał rozmiary zdjęć. Przypomniał mi się kontekst sytuacji z komiksu i jest daleki od twoich przemyśleń, bo babka wraz z tymi facetami pracowała w karierze przestępcy. Zdradziła ich, a następnie dała się im schwytać, gdy gonili ją, by się zemścić, stąd spluwy i zamieszanie. No cóż, bywa Dzięki za opowiastkę. Ogólnie uwielbiam bawić się pozami i rekwizytami, stąd spluwy.
Teraz coś nadprzyrodzonego wprost z Moonlight Falls.
Teraz coś nadprzyrodzonego wprost z Moonlight Falls.
- bobas52
- Mistrz Humoru
Nawet w simsach inflacja dała znać o sobie i zabiegi upiększające bez odpowiedniej opłaty nie skutkują . Pocieszające jest to, że przynajmniej tu biznes kwitnie i ... ma się dobrze Brawo Misiaku