Wyniki: Fotka Tygodnia-edycja 204
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Wyniki: Fotka Tygodnia-edycja 204
I tak oto nadchodzi 204 edycja konkursu i zabawy o nazwie "Fotka Tygodnia" Zasady są proste; Podziel się dowolną fotką z gry (krajobraz, ciekawa mina, sytuacja zabawna, smutna ciekawa... cokolwiek wydało ci się ciekawe) .Foty wrzucamy do piątku do północy lub ewentualnie do czasu ogłoszenia głosowania. Czas start, niech będzie pięknie ...strasznie a może poetycko ,irracjonalnie lub zabawnie? !
Zabawy z dzieckiem w przyszłości ;P
Zabawy z dzieckiem w przyszłości ;P
- Załączniki
-
Bardzo opiekuńczy tatuś, ale przy trójce maluchów miałby problem z noszeniem dzieci
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
@Alibali z konkursem, kto jest bardziej... nieubrany
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
@Ktosik - urocza rodzinna fotka. Już wspominałąm, że nabrałam przez ciebie ponownie ochoty na arabski świat. Ale choć raz chcę coś dokończyć - a założyłam sobie odkrycie wszystkich tajemnic Selwadorady - i jeszcze ich sporo przede mną, a na horyzoncie - najazd Szkotów - więc nie będę konkurować z dziewczynami ale co się odwlecze...
@Alibali to uczucie, kiedy masz najseksowniejszą grzybicę na świecie xD
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Dziękuję pięknie
W grze Miszka nic się nie wyczynia - odkrywam dopiero teraz Selwadoradę i jej tajemnice. Moje siostry - testerki na przemian jak widać - albo ulegają chorobom, albo klątwom. Diana została obłożona klątwą kichania i na skórze pojawiły się żółtozielone "placki". Mirandę bożek obłożył Klątwą Ognia, a po znalezieniu i wypiciu eliksiru zamienił w szklelet! Całe szczęście - przejściowo. Wcześniej Diana też została obłożona klątwą kichania, którą zlekceważyła - i w efekcie - umarła. Kosztowało mnie to utratą sporego postępu gry
W grze Miszka nic się nie wyczynia - odkrywam dopiero teraz Selwadoradę i jej tajemnice. Moje siostry - testerki na przemian jak widać - albo ulegają chorobom, albo klątwom. Diana została obłożona klątwą kichania i na skórze pojawiły się żółtozielone "placki". Mirandę bożek obłożył Klątwą Ognia, a po znalezieniu i wypiciu eliksiru zamienił w szklelet! Całe szczęście - przejściowo. Wcześniej Diana też została obłożona klątwą kichania, którą zlekceważyła - i w efekcie - umarła. Kosztowało mnie to utratą sporego postępu gry