Ten pierwszy wpis będzie edytowany na bieżąco jeśli rozpoczniemy budowe kolejnego trzeciego na naszym forum wspólnego miasta ale póki co zaczniemy od filmików z poprzednimi i od podstawowych pytań

Simberk (2022)
Simtopia City (2019)
Jak wyglądałoby nasze trzecie miasto?
1.Lokalizacja- moja propozycja to Windenburg opcjonalnie Oaza; te miasta mają dużo parceli więc zabawa będzie chyba nieco dłuższa niż przy ostatnim mieście.
Windenburg posiada 27 parceli, najwięcej ze wszystkich miast.
Druga propozycja to Oaza bo jest z podstawki i także zawiera sporo (acz nieco mniej) parceli i nie była wykorzystywana przez nasze forumowe grono we wspólnym projekcie.
Pomyślałem głównie o tej pierwszej propozycji z powodu rekordowej ilości parceli (możemy spokojnie pozostawić w spokoju zakątek imprezowy w ruinach klasztoru a nawet basen na wyspie i nadal pozostanie nam 25 miejsc do budowania w różnorodnym terenie. No i wydaje się, że chyba w naszym rodzinnym gronie Simtopii oraz u większości graczy pewnie ten dodatek już jest na przysłowiowej półce

2.Nazwa-tym razem jakoś nie mam pomysłu, może ktoś coś podrzuci? Nie musi być po angielsku, w sumie sam nie wiem czy lepsze brzmienie anglo czy polskie czy może jeszcze inne.
A może to za szybko, może zły pomysł ?

Ps: możemy poczekać też z budową na okrągłe ścianki