Jak zwiększyć Ram w the sims4?

Masz problem z grą? Nie chce się uruchomić? Poszukaj odpowiedzi lub zadaj pytanie.
Kacper1702
Roznosiciel kawy
Posty: 3
Rejestracja: niedziela 07 kwie 2019, 16:56
Origin ID: Kacper1702

Jak zwiększyć Ram w the sims4?

Post autor: Kacper1702 » czwartek 16 sty 2020, 17:42

Pytanie jest w temacie :) Bardzo proszę o szybką odpowiedź

Awatar użytkownika
Ktosik
Budowniczy
Budowniczy
Posty: 945
Rejestracja: piątek 06 kwie 2018, 21:36
Origin ID: KtosikG

Post autor: Ktosik » czwartek 16 sty 2020, 20:53

@@Kacper1702 w samej grze TS4 nie zwiększysz Ram, musisz powiększyć pamięć Ram w swoim komputerze.

Awatar użytkownika
kreatora
Satyryk
Satyryk
Posty: 1490
Rejestracja: środa 04 kwie 2018, 13:49
Lokalizacja: Gdańsk
Origin ID: kreatora

Post autor: kreatora » czwartek 30 sty 2020, 15:30

Jesli to lapek to musisz najpierw sprawdzic czy da sie w niego te kostki RAM wcisnąć. To musi zrobic technik w serwisie bo musisz miec identyczny tyk kostek jakie miales dotad. W niektorych lapkach mozna wymienic kostki 1GB RAM na wieksze 2GB - wymiar kostki ten sam ale ilosc Ram sie podwoi. Kostki RAM sa tanie usluga tez malo skomplikowana i nie za droga.
ORIGIN ID Kreatora

ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy techniczne”