Problem z wickedwhimsmod

Masz problem z grą? Nie chce się uruchomić? Poszukaj odpowiedzi lub zadaj pytanie.
HeteroSamiecAlfa
Roznosiciel kawy
Origin ID: vLordsOfThanos

Problem z wickedwhimsmod

Post autor: HeteroSamiecAlfa » czwartek 07 lis 2024, 17:18

Witam mam problem z modem od wickedwhimsmod , oglądałem filmy na Youtube w ten sam jak jest pokazany w internecie zrobilem krok po kroku, daje pliki do folderu mods ale problem jest ten sam , gra nie wczytuje moda , lub nie widzi . w ustawieniach mam zaznaczone opcję włączenie zawartość moda .

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » piątek 08 lis 2024, 19:25

Należy mod pobrać i rozpakować. W środku paczki będzie kolejny folder, a w nim dwa pliki. Ten właśnie folder Cały a nie te pliki z niego) należy skopiować do folderu mods. Folder ma już swoją nazwę (wicked whims) ale dla celów późniejszych aktualizacji, dodaje mu się numer, który widnieje na pobranym spakowanym folderze - np nr 182c.
Żeby wicked działał prawidłowo należy jeszcze pobrać jkieś animacje. Ich lista jest dostępna na stronie pobierania. Animacje umieszcza się w innym folderze zatytułowanym np wickedwhims-animacje. Pobrany mod ma wbudowane jakieś dwie trzy przykładowe animacje, nic więcej.
Wicked ma dwa spolszczenia dokonane niezależnie przez AuroraSky i Nenusia. Są dostępne na CurseForge i na blogach autorek.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy techniczne”