Bobasowe metamorfozy

Pokaż swojego sima a powiemy ci kim jesteś! Gracze wszystkich odsłon The Sims łączmy się!
Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Re: Bobasowe metamorfozy

Post autor: bobas52 » sobota 22 sie 2026, 16:43

W pełni się z Tobą zgadzam skarbie. Serce ma swoją pojemność i nie przypomina Bramy Floriańskiej. Z drugiej jednak strony podobać nam mogą się różni ludzie. Ciebie jako osobę o zacięciu artystycznym nie muszą o tym przekonywać :D .

Samej często gęsto trudno mi się zdecydować na jedną postać... bo gdy osiołkowi w żłoby dano ... wiesz co się stało :? dlatego stosuję płodozmian (posiłkując się nomenklaturą rolniczą) i dzięki temu wilk jest syty i owca cała :D

Zaczynałam od: krulisiowego Jędrka, następnie serce skradł mi Matteo Bocelli Kropki, kolejnym był mój o zgrozo uwielbiany wampir Spik"e, dalej nocny łowca z miasta kości Jace Wayland's; mogłabym tak wymieniać w nieskończoność, bo każda męska postać, którą tworzę wzorowana jest (mniej lub bardziej) na postaciach, które mnie intrygują, mają w sobie to coś co sprawia, że stają się dla mnie niezwykle atrakcyjne.
Pierwowzorem Erica jest np.aktor grający w serialu "Kryminalne zagadki Miami";

adam-rodriguez-photo-678f7d5a9243a.jpg

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że uspokoiłam Ciebie... wierne jesteśmy w życiu w grze możemy odrobinę poszaleć.

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » sobota 22 sie 2026, 18:13

Wyszedł ci ekstra, i bardzo podobny jest do swego pierwowzoru. Ale dokładniejszą recenzję wystawię, gdy już odzyskam kompa i grę... Tz teraz go mam ale tylko w części (padł dysk D na którym mialam grę, a boję się mieszać, i wgrywać teraz na dysk C, bo komp naprawdę do reszty zgłupieje.
Origin ID: Aschantka

Awatar użytkownika
SimsoweAnime
Redaktor
Origin ID: SimsoweAnime

Post autor: SimsoweAnime » czwartek 27 sie 2026, 17:18

Ja za to znam tego aktora z serialu Criminal Minds / Zabójcze Umysły. Zaczął grać już w późniejszych sezonach ale ogólnie cały serial bardzo polecam, jest świetny, choć tasiemiec :cat_boss:

Awatar użytkownika
SimDels
Komiksomaniak
Komiksomaniak
Origin ID: Dels

Post autor: SimDels » piątek 28 sie 2026, 08:01

Twoje ludziki mają w sobie "to coś" ,są jak na realia ts4 bardzo realistyczne i co ciekawe, są faktycznie różnorodne więc widać ów "płodozman" w przeciwieństwie do Delsa, który lubi posiłkować się tym samy "żebrem Adama" w obawie, że odpitoli kolejnego ludzika jeszcze gorzej niż wcześniej :D
Więcej moich chałupek tu na forum oraz na SDW i BSR.
Dobrej zabawy!

ODPOWIEDZ

Wróć do „[The Sims] - Aleja Simowych Gwiazd”