Bobasowe metamorfozy

Pokaż swojego sima a powiemy ci kim jesteś! Gracze wszystkich odsłon The Sims łączmy się!
Awatar użytkownika
SimDels
Komiksomaniak
Komiksomaniak
Origin ID: SimDels
Kontakt:

Re: Bobasowe metamorfozy

Post autor: SimDels » piątek 03 lut 2023, 20:48

Teraz już wiem skąd się wziął Jace :) Aktor z niego (w historyjkach) nie wąski i uwodziciel (nie tylko mężatek nawiązując do jednej z jego ról) :)
Przyznaję, że intrygowały mnie Twoje screeeny w innych tematach z tajemniczym wątkiem vikingów i teraz wszystko się wyjasniło; Ragnar prezentuje się świetnie i z pewnością charakterny z niego ludzik a Lagertha jest do pary idealna. Piękne dziewczę choć zapewne miecza (choćby tego laserowego dostepnego w swoim simowym uniwersum) dobędzie gdy zajdzie konieczność :09-winking-face:
Gina u Ciebie robi podobne miny jak oryginał, piękna postać, jak Ty to robisz już nie pytam, po prostu przypomne, że zasługujesz zdecydowanie na tego narcyza ;P :a_bravo: :a_bravo: :a_bravo:
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało :)
Dobrej zabawy!

Awatar użytkownika
Percival159
Redaktor
Origin ID: Percival159

Post autor: Percival159 » sobota 04 lut 2023, 12:47

Lothbrokowie są świetni i bardzo podobni do oryginalnych, szczególnie Ragnar. :) A Gina klasycznie piękna. Prześliczne Ci te ludziki wychodzą, każdy ma swój unikalny wygląd i charakter. A poza tym lubię Twoich Simów w grze. Zawsze się dobrze sprawdzają i dużo wnoszą do rozgrywki, co jest chyba najistotniejsze. :) :a_bravo: :a_bravo: :a_bravo:
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia".
(J. Kaczmarski)

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » sobota 04 lut 2023, 19:40

Już ci mówiłam Bobi, że stałaś się mistrzynią w kreowaniu simowych postaci. Wychodzą ci pięknie i niesztampowo.

Ragnar zarówno aktor jak i Sim wyglądają bardzo męsko i mam wrażenie, że zarówno postać dziewczyny jak i Ragnara - są postaciami pozytywnymi - Ragnarowi "dobrze z oczu patrzy". Ale też wygląda na niezwykle silną i charyzmatyczną osobę. Nie oglądałam serialu, i nie wiem jak się toczą losy bohaterów, gdzieś tam tylko obiło mi się o uszy, że w jedną z głównych postaci wciela się nasz polski aktor. Ale już nie wiem o kogo chodzi.

Dziewczyna wyszła jak prawdziwa modelka. Jest śliczna, delikatna i dziewczęca. Chyba jedna z ładniejszych twoich kobietek, chociaż wszystkie "dzieci" masz piękne!

Wracając do naszych Simów - a właściwie twoich odwzorowań - Gina Lolobrigida to już kolejna udana postać w twojej galerii. Bardzo podobna do pierwowzoru. Wiem, że nie korzystasz z internetu w takim zakresie w jakim większość ludzi to robi - ale gdybyś poszperała, to znalazłabyś sama:) A tak - to pozwolę sobie uzupełnić obraz twojej Giny o ruchome obrazki z internetu :)

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz

Post autor: Alibali » sobota 04 lut 2023, 19:52

A tutaj - w piosence Całuj mnie mocno (Besame mucho) - i tu widać bardzo podobieństwo twojej Simki do oryginału!

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Post autor: bobas52 » środa 08 lut 2023, 19:16

Kochani, bardzo Wam dziękuję za życzliwe komentarze i tak cudowne przyjęcie kolejnych ludzików :14-face-throwing-a-kiss: :14-face-throwing-a-kiss: :14-face-throwing-a-kiss:
Alutce dodatkowo dziękuję, za wzruszający dodatek w postaci filmików, które pokazały Ginę nie tylko jako aktorkę, ale również wspaniałą piosenkarkę.

Pozazdrościłam Perci :) stworzenia prawie dynastii magów ... i idąc jej śladem, dodałam kolejnego. Idrys dopiero się uczy trudnej sztuki (i nie jest tak zdolny jak Jace),mimo to już zdążył zaprzyjaźnić się ze starszyzną.
W świat go wypuszczę dopiero jak poczuje się na siłach :D .

Idrys.jpg

Awatar użytkownika
Percival159
Redaktor

Post autor: Percival159 » środa 08 lut 2023, 22:16

Przystojnego nowego maga stworzyłaś (ach, te lekko spiczaste uszka!) o dźwięcznym imieniu Idrys. :) Wygląda bardzo sympatycznie i na pewno szybko dogoni starszyznę. Mam nadzieję, że pojawi się w Twojej opowieści o magach z nowym, własnym wątkiem. Jeśli tak, to myślę, że będzie się działo i na wszelki wypadek już zacieram łapki. :D Bardzo miło gra się czarodziejami, więc Ci się nie dziwię, że zapragnęłaś mieć kolejnego własnego. :)

Ja póki co, bawiąc się genami stworzyłam dziadka Magnusa, który jest starym czarodziejem oraz ojca - zwykłego Sima. Farmera, gospodarującego na pięknej farmie Ktosika. :D :D Poza tym, również podczas zabawy genami w CAS, zrobiłam siostrę Caligala, młodziutką czarodziejkę, nastolatkę, która mieszka z ojcem w Tartosie. Miałam też chętkę na matkę Telemacha (Penelopę ;) ), ale CAS się zbuntował i tworzył jakieś dziwadła, więc na razie dałam sobie spokój. Nowi Simowie mieszkają osobno, we własnych domach, ale dodają kolorytu mojej rozgrywce. :)
"Ukarani czy bezkarni –
Bezimienni, legendarni –
(J. Kaczmarski)

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz

Post autor: Alibali » środa 08 lut 2023, 22:30

To chociaż pokaż fotki Perci!

Bobinko, Idris jest bardzo różny od dotychczsowych postaci i za to cię cenię - za tę różnorodność. Do tego bardzo chłopięcy, ma w sobie taką delikatność. Ale imię kojarzyć mi się już będzie zawsze z negatywnymi postaciami arabskich porywaczy Stasia i Nel - Idrisem i Gebrhem :(

Tak mnie kusicie tą magią, że zawezmę się i Morticię wskrzeszę :)

Awatar użytkownika
Marvi
Stalker
Stalker

Post autor: Marvi » sobota 11 lut 2023, 21:21

O, on ma faktycznie elfie uszy! +10 do bycia cute <3 I ta fryzurka mu bardzo służy (a przede wszystkim nie zasłania uszek! :D)
Poza tym ma fajną stylówkę :D Przystojny sim :> Wypuść go w świat! :D

(kurna, wszyscy robią smexiastych chłopaków, tylko kuźwa nie ma ich z kim wiązać xD)

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru

Post autor: bobas52 » wtorek 21 lut 2023, 13:15

Dziękuję dziewczyny za komentarze :14-face-throwing-a-kiss: :14-face-throwing-a-kiss: .

Pragnąc spełnić prośbę @Marvi wysłałam Idrysa do Galerii - można go pobrać https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... axis=false

Ponieważ podobno brakuje dla tych "smexiastych chłopaków" panien do tworzenia rodzin (czego nie zauważam :D ) stworzyłam dwie dziewoje, które może przypadną kiedyś komuś do gustu .

1. początkująca czarodziejka - https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... axis=false

aurora.jpg
aurora1.jpg

2. nowa wampirzyca - https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... axis=false , która wzbudziła wielkie poruszenie wśród dotychczasowej populacji zimno krwistych .... i nie mówię tu o Vladzie, który to dziecię nocy otoczył ojcowską opieką (przysłał jej w prezencie owoce plazmowe :o )

wampirzyca.jpg
wampirzyca1.jpg

Znacie moje podejście do polityki. Nie powiem, żeby się zmieniło. Mimo to na potrzeby gry odwzorowałam sobie jedną postać - https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... axis=false. Ciekawe czy ktoś zgadnie, kto to jest :D

prezydent 2.jpg

Pozdrawiam i życzę udanego tygodnia. Wszystkie przedstawione postacie chwilowo nie "wyleciały jeszcze z gniazda"... testuję je na swojej grze.
Ostatnio zmieniony piątek 24 lut 2023, 17:48 przez bobas52, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Percival159
Redaktor

Post autor: Percival159 » czwartek 23 lut 2023, 16:42

Urocze dziewczyny! Pięknie się prezentują. Scena z Vladem i bitwą na poduszki - przesłodka. :) I widzę, że nawet mój Vitalij się tam zaplątał, nic dziwnego gdyż młodziutka wampirzyca robi wrażenie! :)

Od polityki trzymam się z daleka i nie podejmuję się zgadywać, polityków za bardzo nie rozróżniam (choć może powinnam). ;) W każdym razie Sim z ostatniego zdjęcia wygląda niesamowicie realistycznie, a na dodatek to przystojny facet. Na pewno sobie pobiorę, gdy wypuścisz go już w świat. Dziewczyny również zamieszkają u mnie w grze. :)
"Ukarani czy bezkarni –
Bezimienni, legendarni –
(J. Kaczmarski)

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz

Post autor: Alibali » piątek 24 lut 2023, 12:03

Bobinko, prawie nie włączam tv na wiadomości i nie interesujęsiętym, co się dzieje w świecie - oprócz tego, co mi się na siłę wdziera do świadomości. Jestem bardzo zmęczona... życiem... :(

Ale facet - kimkolwiek by nie był - jest świetny! Ma w sobie coś... chińskiego. W każdym razie patrząc na niego czuję niezwykły spokój i wewnętrzną harmonię, pewność siebie i elegancję zachowania i ruchów.
Nie wiem kto to jest, ale pobieram sobie do swojej gry, choć na Greka nie wygląda :)

Dziewoje są sliczne, ale nie z takich mimozowatych kwiatów, tylko raczej "znających" życie. Bardzo urodziwe, i widać, że charakterne.
Zabieram do gry również, bo mam ostatnio niedobór w żeńskiej populacji :) Tworzyłam przez jakiś czas odwzorowania aktorek, wyprodukowałam Morticię - ale wszystkie one do Tartoosy nie pasują. Dzięki więc za dobry materiał genetyczny :)

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru

Post autor: bobas52 » poniedziałek 27 mar 2023, 12:07

Z powodu problemów wynikłych z instalacji nowej platformy byłam sporadycznie obecna na forum i w grze. Dziś wracam z nowymi pomysłami i nowymi ludzikami.
Równocześnie pragnę podziękować za życzliwe przyjęcie wcześniejszych simów :14-face-throwing-a-kiss: . Nadmienię, że tylko Stasia @Kirka odgadła, kto był pierwowzorem postaci simowego polityka :23-clapping-hands:

Do grona magów i czarodziejek dołącza Zoe Prescot - https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... axis=false , która w pierwotnym zamyśle miała pogodzić rywalizujących ze sobą o dominującą pozycję wśród płci męskiej, panów Idrysa i Jace :D . Sam zamiar był chlubny a wyszło ... jak zwykle :? .

Zoe.jpg

Pozdrawiam wszystkich graczy i życzę udanego startu w nowy tydzień :14-face-throwing-a-kiss:

Awatar użytkownika
SimDels
Komiksomaniak
Komiksomaniak
Origin ID: SimDels
Kontakt:

Post autor: SimDels » poniedziałek 27 mar 2023, 23:48

Zoe jest naprawdę piękna ,pełna uroku a charakterystyczna fryzura chyba fajnie podkreśla niezależną osobowość. Co do zamiarów to cóż... "wyszło jak zawsze" czyli wyszlo jak zawsze-bardzo ciekawie (nawiązując do komiksu gdzie jest bohaterką) :a_bravo: :a_bravo: :a_bravo:
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało :)
Dobrej zabawy!

Awatar użytkownika
Percival159
Redaktor

Post autor: Percival159 » piątek 31 mar 2023, 10:46

:a_bravo: :a_bravo: :a_bravo: Bardzo sympatyczna i piękna Simka. Jej uroda i cechy są naprawdę zachęcające. :) A fryzurka bombowa, pasuje do niej! :D
"Ukarani czy bezkarni –
Bezimienni, legendarni –
(J. Kaczmarski)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aleja Simowych Gwiazd”