Wielka drama w Dowon /Vitalij w InZoi/ cz. 3 (a wcześniej w wątku 1 i 2)

Awatar użytkownika
Kamelia
Budowniczy
Budowniczy

Re: Wielka drama w Dowon /Vitalij w InZoi/ cz. 3 (a wcześniej w wątku 1 i 2)

Post autor: Kamelia » poniedziałek 22 cze 2026, 19:41

Czy mi sie wydaje czy współwięzień ma taka sama fryzurkę ?
Pełen poświecenia ten Vitalij dla pracy zrobi wszystko , to takie azjatyckie. Płaszczenie się to tam norma.
Scena z komputerem szefa zabójcza , czy to komentarze z gry są ? te z prawej strony ? Czy nowy Blond w pracy to kobieta ? bp teraz załapałam że nie było ich chyba w redakcji wczesniej ?
wład­czy­ni krainy bez uczuć...

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Post autor: bobas52 » wtorek 23 cze 2026, 13:57

Zgodnie z obietnicą zabieram się do komentowania (bo po obejrzeniu prognoz pogody, przez najbliższy tydzień spodziewać się możemy... afrykańskich upałów :roll: )

Kto się odważył na zainfekowanie komputera szefa ? NIESAMOWITE !!! Czytając możliwości działań w pracy poczułam się dziwnie, zwłaszcza zmanipuluj ocenę pracowniczą i przywłaszcz sobie cudze zasługi. Trzeba być pozbawionym norm moralnych albo bardzo zdesperowanym, aby posunąć się do takich czynów. W takiej sytuacji reakcja szefa była jedyną słuszną rzeczą jaką mógł zrobić - wymiana pracowników.

Podziwiam pomysłowość Vitalija w zdobywaniu materiału do artykułu - czyli poszukiwanie afer kryminalnych. Wejście do więzienia metodą na aresztanta okazało skuteczne na równi z kolejną metodą zdobywania "interesujących wiadomości".
Nigdy nie rozumiałam dlaczego mężczyźni dopiero kiedy dadzą sobie po pysku, są skłonni do zawierania znajomości. Możliwe, że jest to męski sposób budowania relacji społecznych.
Próba zrobienia podkopu łyżeczką ubawiła mnie do łez. :lol:

Reasumując zamierzony efekt został osiągnięty. Materiał do artykułu zdobyty, Vitalij z uwagi na małą szkodliwość czynu opuścił areszt. Możliwe również, że wyniesione nauki od współwięźnia przydadzą się mu w przyszłości.

ODPOWIEDZ

Wróć do „InZoi”