Wszystkiego najlepszego Elu @kreatora z okazji Twojego święta, samych radości z gry, spełnienia najskrytszych marzeń, mnóstwa pozytywnej energii na każdy dzień i dużo zdrowia
@Ktosik@Kropka
Ojej! Pieknie dziekuje za pamięć, wspaniałe życzenia i jeszcze bardziej wspaniale torty.
(Alez ten Ross sie zestarzal XD ale gotowaie ma pewnie na poziome 10 więc tort będzie pyszny
Dziekuje tez @bobas52 za przemile zyczenia, ktore otrzymałam w innym iejscu
Postautor: Alibali » poniedziałek 17 sie 2020, 23:15
Elu - przybyłam dopiero dziś, ale życzenia i tak złożę, choć spóźnione. Sto lat - a nawet więcej - byle w zdrowiu! I sił i dobrych oczu, byś mogła długo jeszcze bawić sięz nami!
Z okazji urodzin życzę Ci:
wiatru, który budzi marzenia
zapachu, który budzi pragnienia
podróży, które nauczą mądrości
snów, które będą źródłem kreatywności
Wszystkiego co najlepsze, co dobre i miłe, co budzi uśmiech na twarzy, co kryje się w maleńkim słowie - szczęście - oraz tradycyjnych 100 lat
Kochani! Właśnie odżyłam po wczorajszej wycieczce po Pradze (bardzo ładna skubana, zdecydowanie potrzeba więcej niż pół dnia na zwiedzanie) i ogarniam świat! Dziękuje pięknie za życzenia i pamięć! tez pozwolę sobie życzyć nam wszystkim zdrowia, szczęścia k pieniądzow (i dobrych dodatków żeby było na co ale wydać).
@Karo_Min z okazji Twego święta życzę Ci kolejnych dni, miesięcy i lat pełnych miłości i radości, ciągłego uśmiechu na twarzy, jak również tego, abyś potrafiła się cieszyć życiem w każdym jego momencie.
@Karo_Min - Urodziny to szczególny dzień wiec spędź go miło z kochanymi osobami. Życzę Ci, by szybciutko spełniły się marzenia o własnym domu, niech dzieciaki rosną zdrowo, gotówka mnożny się na koncie, a uśmiech niech nigdy nie znika z twarzy.
@Karo_Min wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla Ciebie i Twojej rodzinki! Spełniaj marzenia i żyj jak Ci pasuje! I niech Ci się dobrze mieszka w domku!
@Karo_Min miał być komiks ale siedzę teraz na telu więc skromnie pożyczę i zażycze ci.. wszystkiego czego najbardziej sobie życzysz A do tego ,zdrowia ,spokojnosci i radochy każdego dnia No i żyj nam 200 lat!
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!
Dziękuję kochani za życzenia
Wczoraj nie wchodziłam,bo zostałam brutalnie ściągnięta z łóżka przez męża z poleceniem szykowania się do wyjazdu, drań wysłał mnie na masaż niespodziankę . Nie powiem zrelaksowałam się i cały dzień był udany
Dzień dobry @Mattoowy !
Obudziłeś się już? To świetnie. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
A teraz bądź po prostu dalej tak fantastyczny jak zawsze.
Oraz spóźnione życzenia dla @Karo_Min: 100 lat w zdrowiu, szybkiego ukończenia budowy własnego gniazdka i ogromu miłości od najbliższych.