Magnolia 4
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Faktycznie jest tu chyba gdzie pobiegać
Bardzo łądna bryła (ps; mysle, że byłoby tez efektownie spróbować dac ranty w tym kolorze co te zaggięte ranciki przy szczytach, przypominałoby to chyba nieco takie ładne drewnaiane zakończenia jak to bywa w starych domach). Smaczku dodaje ukośna część i otoczenie jest równie piękne *chyba najbardziej podoba mi się od strony basenu ale od każdej strony wygląda super) Wewnątrz fantastycznie opołaczyłaś kolory, osobiście nie spodziewałem sie że tak dobrze korespondowac ze wszystkim może...czarna ściana. Tu bardzo pasuje stanowiąc ciekawy akcent ale i świetnym dpełnieniem sa te błękity, wprowadzają sporo "życia". Ponownie jest tu też taka przestrzen jaką lubię przynajmniej w growych domach (choć na żywo pewnie tez by mi się to podobało) czyli ponownie oddzielasz część przestrzeni tylko połowicznie co daje duza swobode kamerze w grze i ludzikom w ich życiu 

- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Już na pierwszy rzut oka widać, że wnętrz są przestronne a tym samym funkcjonalne. Dodanie ukośnej części przełamuje monotonię bryły i dodaje jej, jak już wspomniał Misiak - smaczku.
Podoba mi się zagospodarowanie otoczenia domu oraz zestawiania kolorystyczne w pomieszczeniach
.
Podoba mi się zagospodarowanie otoczenia domu oraz zestawiania kolorystyczne w pomieszczeniach

- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Ujął mnie front domu z naprawdę uroczym otoczeniem; dużo zieleni, kwiatów, drzewek. Bardzo podoba mi się bryła budynku z częścią ukośną, o której wspomnieli już moi przedmówcy.
Część z basenem skojarzyła mi się z wakacyjnym relaksem i wyjazdami w spokojne, zaciszne miejsca, pełne słońca.
Wnętrza przestronne i przede wszystkim jasne, choć pełne doskonale dopasowanych kolorów (wśród nich dobrze komponująca się czerń czy ciemny brąz, które wcale nie przytłaczają). Smaku dodają drewniane podłogi oraz elementy wystroju w kolorach żółtym i morskim.
Bardzo ładna, dopracowana w szczegółach praca!
Część z basenem skojarzyła mi się z wakacyjnym relaksem i wyjazdami w spokojne, zaciszne miejsca, pełne słońca.

Wnętrza przestronne i przede wszystkim jasne, choć pełne doskonale dopasowanych kolorów (wśród nich dobrze komponująca się czerń czy ciemny brąz, które wcale nie przytłaczają). Smaku dodają drewniane podłogi oraz elementy wystroju w kolorach żółtym i morskim.
Bardzo ładna, dopracowana w szczegółach praca!

"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Poprawiłam dachy zgodnie z sugestią
Dodałam zdjęcia u góry i tutaj
Oraz słynny statek, tez zapomniałam o fotce i dodałam
Dodałam zdjęcia u góry i tutaj
Oraz słynny statek, tez zapomniałam o fotce i dodałam
- Załączniki
-
-
władczyni krainy bez uczuć...
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Mega wyszły teraz te zakończenia dachu! No a na widok statku w delsu budzi się mały modelarz
Fajny pomysł i nie sądzięłm że te dachy aż tak fajnie zrobisz ,pozwole sobie patent podkrasc któryms razem