O super Fredziu. Już pobieram
Fakt jest faktem - moje kochane szkraby namnożyły rodzin i zapisów, więc pewnie muli się i z tego powodu. ALe żal mi wyrzucić "ich" rodziny, bo co powiem, jak na przyszłe wakacje przyjadą, i nie zastaną swoich pieczołowicie pobranych z galerii domów i simów???? Nie wiem czy działa jeszcze tray importer - bo spakowałabym ich skarby i zgrała na płytę. A całą grę "zamiotła na nowo"... Ale pewnie nie będę miała wyjścia gdy pokaże się aktualka z tym kształtowaniem terenu. I nowy dodatek.
A - jeszcze gwoli wyjaśnienia. Moje Simy (w różnych rodzinach) gdy same jedzą - robią to w normalnym tempie. Też wolno, ale w miarę normalnie. Problem zaczyna się, gdy to ja myszką im nakażę skonsumowanie czegoś z budek festiwalowych. A zależy mi by zaliczyły to wyzwanie poznania 26 nowych potraw. Wtedy gdy coś zaczynają konsumować - siedzą lub stoją przy budce z jedzeniem jak przymurowane. W kolejce czekają nowe zadania, ale nie mogą być wykonane, nie przesuwają się - ciągle tkwią w kolejce - bo Sim je! A właściwie nic nie robi z tym jedzeniem tylko gapi się - najczęściej przed siebie. Gdy mc commanderem zresetuję sima - rzuca michą lub talerzem o podłogę, a wszystkie zadania z kolejki kasują się - jak to przy resecie. I muszę na nowo je ustawiać. Sądziłam, że może ma to coś wspólnego z posiadaniem mc commandera i UI cheats extension.