Kącik urodzinowy!
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Re: Kącik urodzinowy!
@Violent_Violet - wszystkiego najlepszego Klaudia! Miłego simowania! Mam nadzieję, że jeszcze tu do nas zajrzysz i przeczytasz życzenia
A na osłodę - trochę wirtualnych słodyczy
A na osłodę - trochę wirtualnych słodyczy
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
@Alibali
Wszystkiego Najlepszego Kochana Alu!
Przede wszystkim zdrowia, spokoju i większej asertywności aby umieć powiedzieć NIE kochanej rodzince, gdy ta czegoś od Ciebie żąda nie zważając na to jak ty się czujesz i czy masz siły by się z tego wywiązać. Dbaj o siebie Kochana najpierw, a potem o innych. Bardzo żałuję, że nie mogę Ci podarować na urodziny dawki zdrowego egoizmu w paczuszce!
Za to przesyłam ci tyle życzliwych myśli ile mogę.
Wszystkiego Najlepszego Kochana Alu!
Przede wszystkim zdrowia, spokoju i większej asertywności aby umieć powiedzieć NIE kochanej rodzince, gdy ta czegoś od Ciebie żąda nie zważając na to jak ty się czujesz i czy masz siły by się z tego wywiązać. Dbaj o siebie Kochana najpierw, a potem o innych. Bardzo żałuję, że nie mogę Ci podarować na urodziny dawki zdrowego egoizmu w paczuszce!
Za to przesyłam ci tyle życzliwych myśli ile mogę.
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- Kropka
- Fotograf
- Origin ID: jasna98
Alutku @Alibali
Życzę Ci wyciszenia. Tylko w ciszy można spokojnie żeglować po oceanie wspomnień. Tylko w ciszy usłyszysz nieme wołanie drugiego człowieka. W ciszy można wymierzyć subtelną wagę słów. Tak więc życzę Ci wyciszenia w sercu, a na ustach – wielu słów. Dobrych słów, których nie poskąpisz przyjaciołom.
Życzę Ci wyciszenia. Tylko w ciszy można spokojnie żeglować po oceanie wspomnień. Tylko w ciszy usłyszysz nieme wołanie drugiego człowieka. W ciszy można wymierzyć subtelną wagę słów. Tak więc życzę Ci wyciszenia w sercu, a na ustach – wielu słów. Dobrych słów, których nie poskąpisz przyjaciołom.
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Alu @Alibali - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dużo zdrowia oraz spełnienia marzeń, i żeby każdy kolejny dzień przynosił ze sobą mnóstwo powodów do radości i uśmiechu!
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Bezimienni, legendarni –
@Alibali wszystkiego, co najlepsze gałganie! Obyś się Nam zdrowo chowała, choróbska wszelkie trzymały się z daleka, hajsy spływały z niebios, radość tryskała zewsząd i aby wszystko się układało po Twojej myśli!
I podpisuję się pod życzeniami @kreatora - miej odwagę mówić nie, kiedy Ty jesteś najważniejsza, o! wiem, że to trudne, ale w miarę możliwości.
Najmocniej i najwięcej, sto lat!
I podpisuję się pod życzeniami @kreatora - miej odwagę mówić nie, kiedy Ty jesteś najważniejsza, o! wiem, że to trudne, ale w miarę możliwości.
Najmocniej i najwięcej, sto lat!
Przegapiłam urodzinki Bożenki @bobas52 , ale zdążyłam na urodzinki Ali @Alibali , więc dzisiaj dla obydwu uroczych dziewczyn składam moc życzeń: zdrowia, radości, przyjaźni wielkich i małych, wielu przygód niebywałych, uśmiechu wesołego i wszystkiego, wszystkiego najlepszego!
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Alutku , do życzeń, które już poznałaś, dołączam ten skromny bukiecik różyczek :
oraz drugą taką samą paczuszkę jaką dostałaś od Eli. Pamiętaj, żeby dbać o siebie, bo nikt tego za Ciebie nie zrobi, a Ty nie jesteś niezniszczalna.
oraz drugą taką samą paczuszkę jaką dostałaś od Eli. Pamiętaj, żeby dbać o siebie, bo nikt tego za Ciebie nie zrobi, a Ty nie jesteś niezniszczalna.
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Kochani moi! Dopiero dziś dotarłam do domu i do mojego komputra. I dopiero dziś mogę wszystkim serdecznie podziękować za pamięć i wszystkie życzliwe słowa!
Mam nadzieję, że przynajmniej część się spełni!
Mam nadzieję, że przynajmniej część się spełni!
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Marvi, moc serdecznych życzeń z okazji urodzin! Zdrowia, radości, oraz wszystkiego czego tylko sobie zapragniesz
"Ukarani czy bezkarni –
Bezimienni, legendarni –
Bezimienni, legendarni –
@Marvi z okazji urodzin przesyłam serdeczne życzenia
Serdecznie dziękuję za pamięć, wszystkie życzenia i ciepłe słowa <3